Aanmelden

Cuijkse Kinderbeurs van 22 maart afgelast!! ★

Het zal jullie niet ontgaan zijn, het Corona virus houdt de wereld flink bezig. We willen geen risico nemen en het advies van het RIVM opvolgen. Hierbij laten wij jullie weten dat we helaas de Cuijkse Kinderbeurs van 22 maart afgelasten.

De volgende editie zal plaatsvinden op 20 september 2020. Zien we jullie dan weer?

Aanmelden

Start inschrijven: zondag 12 januari 2020 om 11 uur! Druk om 11 uur op F5 om de pagina te verversen en dan verschijnen alle tafels & wachtlijsten online, hieronder in de webshop. Heb je een tafel in je ‘winkelmand’, dan betekent het nog niet dat je de tafel hebt gereserveerd. Wie als eerste de bestelling afrond, heeft de tafel. Op=op!

Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven op de Cuijkse Kinderbeurs, kun je per persoon maximaal één binnen- of buitentafel reserveren. De tafels hebben verschillende afmetingen en de prijzen liggen tussen de €9 en €17,50. Op deze tafel kun je je eigen 2e hands spullen verkopen, zoals baby- en kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen. We hebben tafels zonder of met 1 meter grondplaats voor uitstalling van grote spullen of een kledingrekje. Een kledingrekje moet zelf worden geregeld. Wil je graag bij een vriendin of familielid in de buurt staan die ook een tafel hebben gereserveerd, geef dit dan aan bij opmerkingen. We proberen hier rekening mee te houden bij de indeling. Ben je ondernemer, kijk dan hieronder voor extra info.

Binnentafels – Alles is verhuurd!
* 80 x 120 cm zonder grondplek: €9,- (uitverkocht)
* 80 x 120 cm met één meter grondplek: €13,- (uitverkocht)
* 75 x 200 cm met één meter grondplek: €17,50 (uitverkocht)
* Biljarttafel met grondplek: €17,50 (uitverkocht)

Buitentafels
* 75 x 200 cm met ruime grondplek: €15,50

Wachtlijst
Zijn alle tafels uitverkocht, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst binnen of buiten. Wil je meer kans maken en maakt het je niet uit, schrijf je dan in voor beide wachtlijsten!

Ondernemers opgelet! Deadline gesloten
Ook deze keer hebben we een aantal tafels beschikbaar voor ondernemers met baby/kindgerelateerde producten of diensten. Omdat wij een leuke samenstelling willen creëren, kun je je onderneming aanmelden via ‘Ondernemers inschrijven’, zie hieronder. Reserveer dus NIET zelf een tafel, deze krijg je toegewezen!! De deadline is 26 januari 2020, in de loop van de week er na ontvang je bericht of je geselecteerd bent.

Toont 1 resultaat