Wie zijn wij…

★Nieuws…★
2,5 Jaar geleden hebben Gertie en Angela de sprong in het diepe gemaakt om de Cuijkse Kinderbeurs op te zetten. Geweldig om alle reacties en aanmoedigingen daarna te krijgen van de deelnemers en bezoekers. Na 5 succesvolle edities van de Cuijkse Kinderbeurs heeft Gertie besloten om te stoppen als mede-oprichtster. Ze heeft deze keuze gemaakt wegens weinig vrije tijd in combinatie met jong gezin, werk en veel leuke hobby’s.

Gertie wil graag Angela, alle deelnemers en bezoekers van de afgelopen edities bedanken voor de samenwerking en de vele leuke ervaringen die ik heb gehad. De Cuijkse Kinderbeurs is een begrip geworden in Cuijk en omgeving. Deze zal zeker blijven doorgaan. Angela heeft een nieuwe opvolgster gevonden, Silvie Verberkt. Heel veel succes Silvie met de organisatie van dit leuke evenement.

Als jonge moeders bezoeken wij regelmatig kinderbeurzen in de omgeving van onze woonplaats Cuijk. Hier kun je vaak mooie kleding, speelgoed en kinderartikelen kopen in een goede staat voor een fijn prijsje. Het leek ons een leuk idee en uitdaging om een kinderbeurs met eigen verkoop te gaan organiseren in Cuijk. Op zondag 28 februari 2016 was de 1e editie van de Cuijkse Kinderbeurs een feit! Inmiddels zijn we een flink aantal edities verder en doen we dit nog steeds met veel plezier. Tot ziens op de volgende editie!